Webinar: Oversiktlig ressursplanlegging i Asana
Finn ut mer om hvordan man kan sette opp effektivt prosjektarbeid og bruke ressurser på en måte som sikrer at ingen blir utbrent eller underbelastet. Vi vil presentere aktuelle eksempler på ressursplanlegging i Asana - et værktøy som passer til ulike teams uansett størrelse.

3. september, 10:00 CET
OM WEBINARET
Få en klar oversikt over workloadet i teamet ditt
Dette webinaret passer alle som vil lære hvordan man kan få bedre oversikt og kontroll over teammedlemmene sine aktuelle oppgaver. Vi vil dele vår innsikt i hvordan man alltid kan være oppdatert om teamets arbeidsbelastning, ha kontroll over aktiviteter og oppgaver slik at alle kan overholde sine frister og få gjørt mer arbeid - i Asana, en oversiktlig løsning for ekstra produktivt teamarbeid
Bli med på webinaret for å kunne:
• få en bedre oversikt over ressurser i prosjekter;
• sette opp brukerdefinerte tidskvoter i et prosjekt og belastningskriterier for å måle input for hver ressurs;
• omdelegere oppgaver for å få til en optimal arbeidsfordeling;
• sikre at ingen av ressursene er overbelastet eller har mindre arbeid enn andre;
• måle ressurskapasiteten og omstrukturere den aktuelle fremdriftsplanen for å se til at ingen av medarbeiderne blir utbrent.
Bruker dere allerede Asana?
Vi vil annonsere spesielle pristilbud på webinaret
Få vite mer om hvordan dere kan spare på årige og flerårige abonnementer og få enda større rabatt med våre spesielle tilbud for webinardeltagere!
Talere
Jenni
Asana Product Expert at Swedbyte
Daniel Johnsson
Mid-Market Account Executive at Asana
Sara Andersson
Project Management Expert at Swedbyte
Om Swedbyte
Swedbyte er et svensk IT firma med kontorer i Stockholm og Sankt-Petersburg. Vi er Asana sin sertifiserte partner i Russland og i Norden med 20-års erfaring innen IT-consulting og outsourcing. Vi hjelper bedrifter med å implementere skyløsninger i deres arbeidsmiljø ved å tilby lokal kundeservice og bistå med integrasjoner og i migrasjonsprosesser.
Bli med på webinaret - det er gratis!
Kontakt oss:
Bli med på webinaret!
Made on
Tilda